A Cat Café Budapest kávéház Budapest belvárosának szívében található. Jelenleg 15 cicalakója van, köztük fajtatiszta main coon cicák és menhelyről befogadott, mentett cicák is. Itt egyedülálló élményben lehet részed, hiszen élő cicák társaságában fogyaszthatod el kedvenc kávédat, készülhetsz a vizsgádra, de egy jó randihoz is kíváló helyszín választás, hiszen finom koktélok és borok közül is választhattok.

A kávézónkban a cicák érdekében a házirend betartása kötelező, mely szerint nem szabad a cicákat etetni, vakuval fotózni, pihenés közben zavarni és emelgetni. Persze szabad őket simogatni és játszani velük 🙂

Esti órákban és hétvégente érdemes asztalt foglalni, mert előfordulnak telt házas időszakok. Tudsz foglalni mailben és Facebook oldalunkon keresztül is, de ha biztosra szeretnél menni, hívd a kávézót a +36 20 617 3301-es telefonszámon! Aznapra mindig csak telefonon veszünk fel foglalást.

Várunk szeretettel!

Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk, foglalj asztalt vagy gyere el személyesen!

Gyere el személyesen

Révay utca 3., Budapest, Hungary
Hétfő - Vasárnap: 10:00 - 21:00


Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy nem mindig tudunk szabad asztalt biztosítani előzetes foglalás nélkül, ezért ajánljuk, hogy a megadott elérhetőségeken érdeklődjenek először.

Hívj minket, és foglalj asztalt!

+36 20 617 3301